Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Vancouver

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Vancouver

Goedkope vliegtickets Vancouver (YVR), Canada

Vliegtickets Vancouver (YVR)! Vancouver telt met haar ligging aan de Atlantische Oceaan, te midden van een imposant berglandschap, tot de mooiste steden van Canada. Maar de havenstad in British Columbia heeft niet alleen indrukwekkende natuur te bieden. Zo is er een groot aantal musea en galeries, waaronder de Vancouver Art Gallery en het Museum of Anthropology. Het Vancouver Aquarium is een van de spectaculairste zeeaquaria ter wereld. Sportactiviteiten zijn er in de olympische stad in overvloed, vooral de winter- en watersportliefhebbers komen er aan hun trekken. Tel daar de vele mooie parken en stranden bij op: Vancouver biedt plezier voor de hele familie!

Weer in Vancouver

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Vancouver, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Vancouver met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Vancouver goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.