Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Valencia

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Valencia

Goedkope vluchten Valencia (VLC), Spanje - Stedentrip Valencia

Boek vliegtickets Valencia (VLC), Spanje! Valencia is de op-twee-na grootste stad van Spanje. Hier heeft u de mogelijkheid om uw vakantie actief door te brengen. Gasten kunnen kanoën, rotsklimmen, een fietstocht maken of voor een wandeling kiezen. Ook kun je hier bergbeklimmen, paragliden, bungeejumpen en raften. Natuurlijk heeft Valencia ook een culturele kant met vele bezienswaardigheden. Kijk rond in de oude stad. Daar vindt u de kathedraal van Valencia, de Basilica de la Virgen de los Desamparados, het Paleis van de Almirantes de Aragón en andere historische gebouwen. Op de plek waar nu de 13e-eeuwse kathedraal van Valencia staat, stonden vroeger een Romeinse tempel en daarna een Arabische moskee. De imponerende Lonja de la Seda symboliseert de hoogtijdagen van Valencia in de 15e eeuw, toen de handel de stad rijk maakte. In de wijk Eixample overweegt de art nouveaubouwstijl. Na een indrukwekkende wandeling is het tijd om te ontspannen aan één van de vele stadstranden. Vlieg met Lufthansa naar Valencia (VLC) en geniet van uw vakantie!

Weer in Valencia

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Valencia, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Valencia met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Valencia goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.