• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Tunis

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 209 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Tunis

Goedkope vliegtickets Tunis (TUN), Tunesië

Vliegtickets Tunis (TUN), Tunesië. Traditionele Arabische medina én bedrijvige mediterrane metropool: juist de tweezijdigheid van Tunis vormt haar grootste aantrekkingskracht. In de medina domineert de Zitouna-moskee, waarvan de oudste delen uit 732 stammen. Eromheen dwaalt u door een doolhof van nauwe straatjes, langs paleizen, moskeeën en soeks. Moderner is de Franse wijk met de Avenue Habib Bourguiba. Vanwege de chique bouwwerken, waaronder het Nationaal Theater en de St. Vincent de Paul-kathedraal, alsmede talloze terrasjes, bloemenstalletjes en winkels is haar bijnaam “Champs-Elysées van Tunis” welverdiend. Het Belvédère-park biedt ontspanning met de dierentuin, het Museum voor Moderne Kunst én een prachtig uitzicht over het Tunismeer en – met wat geluk – Carthago. Behalve Tunis kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Tunis

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  31°C
  /
  21°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  33°C
  /
  20°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  33°C
  /
  21°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  33°C
  /
  21°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Tunis, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Tunis met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Tunis goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.