Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Triëst

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Triëst

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Triëst (TRS), Italië

Vlucht naar Triëst (TRS), Italië! Triëst, in het uiterste oosten van Italië, op de grens met Slovenië, is weliswaar niet zo bekend als toeristische trekpleister, maar een bezoek toch meer dan waard! Omdat Triëst in de loop van de tijd tot verschillende staten heeft behoord, toont het stadsbeeld een veelvoud aan bouwstijlen. De Weense architectuur en dito koffiehuizen stammen nog uit de tijd dat de stad deel uitmaakte van de mondaine ‘Oostenrijkse Rivièra’. Nog ouder zijn de Riccardo-poort (1e eeuw v. Chr.) en het Romeinse theater (2e eeuw n. Chr.). De grotten in de omgeving van Triëst zijn een spectaculaire attractie. Met name de Grotta Gigante is een indrukwekkend natuurverschijnsel: deze is zo groot dat de Sint Pieter in Rome erin zou passen!

Weer in Triëst

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Triëst, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Triëst met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Triëst goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.