Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Tokio

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Tokio

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Tokio (TYO), Japan

Vlucht Tokio (TYO), Japan. Altijd in beweging! Tokio is een stad met vele gezichten; van hypermodern tot traditioneel en vol geschiedenis. Tokio, de stad waar u ogen en oren te kort komt: wolkenkrabbers, neonreclames, grote winkelcentra en ontelbare bars. De tempels, keizerlijke paleizen en theehuizen zijn rustpunten in deze snelle stad. De stad veel boeiende musea voor de kunstliefhebbers. Ontdek de laatste technologische snufjes in een elektronicazaak of vergaap u aan de uitbundige mode van de Japanners. De sushi en sashimi zijn culinaire hoogtepunten in Tokio, maar de Japanse keuken is nog veel uitgebreider en de moeite waard om te ontdekken. Een bezoek aan de vismarkt Tsukiji, een boottocht over de rivier Sumida of de laatste hits in een karaokebar meezingen, is de manier om de stad van een andere kant te leren kennen. Tokio is een stad voor echte avonturiers. Als een van de grootste metropolen ter wereld heeft Tokio heel wat te bieden. Bijvoorbeeld circa 50.000 restaurants – culinair kan hier flink worden geëxperimenteerd! Begin april, als de kersenbomen bloeien, toont de Japanse hoofdstad zich van haar mooiste kant. Geniet, net als de Japanners, van de natuur in een van de prachtige parken. Het drukstbezochte pretpark ter wereld is Disneyland Tokio, maar ook nieuwere attracties zoals Roppongi Hills zijn een bezoek waard. In deze ‘Stad in de stad’ kunt u zich door de vele kunstobjecten, Japanse tuinen en meer dan 200 winkels en restaurants laten inspireren. Een ‘must’ voor cultuurliefhebbers zijn de typische Nô- en Kabuki-theatervoorstellingen. Tokio: immens, hectisch en telkens verrassend! Boek daarom snel uw vlucht naar Tokio bij Lufthansa! Behalve Tokio kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Tokio

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Tokio, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Tokio met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Tokio goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.