Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Thessaloniki

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Thessaloniki

Goedkope vliegtickets Thessaloniki (SKG), Griekenland

Vliegtickets Thessaloniki (SKG), Griekenland. De circa 3.000 jaar oude geschiedenis van Thessaloniki is nog overal in de stad aanwezig. Tot de historische schatten behoren de Witte Toren, de oude stadsmuren, het Romeinse forum en het geboortehuis van Kemal Atatürk. Ook op de archeologische site Toumba, in het Archeologisch Museum en in het Museum van Byzantijnse Cultuur komt het verleden tot leven. Maar Thessaloniki is ook een cosmopolitische stad, met alle bijbehorende bekoringen. Verrukkelijk eten, chique winkelstraten, hippe cafés en een energetisch nachtleven maken de tweede stad van Griekenland een perfecte reisbestemming! Behalve Thessaloniki kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad.

Weer in Thessaloniki

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Thessaloniki, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Thessaloniki met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Thessaloniki goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.