• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Tel Aviv

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 210 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Tel Aviv

Goedkope vliegtickets Tel Aviv (TLV), Israël

Vliegtickets Tel Aviv (TLV), Israël! Tel Aviv is een jonge bruisende stad die u tijdens uw bezoek aan Israël absoluut niet mag overslaan. De stad is heel levendig, zowel overdag als ‘s avonds, en biedt veel op cultureel gebied. Sinds 2003 staat Tel Aviv vanwege haar Bauhausarchitectuur op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bezoek de vele wijken van de stad en laat u onderdompelen in de bedrijvigheid van de typisch Israëlische Carmelmarkt. Flaneer op de strandboulevard langs de Middellandse Zee of ontdek de beroemde Dizengoff straat. Bezoek het Tel Aviv Museum of Art en het Eretz Israle Museum. Een aanrader die niet op het programma mag missen is een bezoek aan het nabijgelegen en schilderachtige Jaffa met haar vele kunstgallerijen. Tel Aviv is een hippe metropool die nooit slaapt en daarom erg aantrekkelijk vanwege het uitgaansleven. Vlieg met Lufthansa naar deze parelachtige stad en boek nu uw voordelige ticket naar Tel Aviv!

Weer in Tel Aviv

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  29°C
  /
  19°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  30°C
  /
  19°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  28°C
  /
  20°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  28°C
  /
  20°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Tel Aviv, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Tel Aviv met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Tel Aviv goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.