Vlucht
Teheran

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Teheran

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Teheran (IKA), Iran


Vlucht Teheran (IKA), Iran. Ontdek met de aantrekkelijke Lufthansa-tarieven gastvrij Teheran! De Iraanse hoofdstad ligt aan de voet van het Elboers-gebergte (dat meerdere skigebieden telt!) en is een imponerende, moderne miljoenenstad. Er zijn vele musea te bezoeken en monumenten te bewonderen, bijvoorbeeld het Nationaal Museum en het Golestan-paleis. Of neem een kijkje in het Reza Abbasi-museum, dat een indrukwekkende collectie schilderijen en Iraanse kalligrafie bezit. Meer dan de moeite waard is ook het Kroonjuwelenmuseum: hier is onder andere de 182-karaats Darja-ye Nur-diamant te bewonderen. Behalve Teheran kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Teheran. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Teheran met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Teheran goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen