Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Tbilisi

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Tbilisi

Goedkope vliegtickets Tbilisi (TBS), Georgië

Vliegtickets Tbilisi (TBS), Georgië. De ligging aan de oude zijderoute, midden in het Kaukasisch gebergte, maakte Tbilisi tot een multiculturele parel te midden van indrukwekkend natuurschoon. De stad is een echte smeltkroes: een tikje Aziatisch, een snufje Midden-Oosters en ook een beetje Europees. De oude stad, die uitziet op het Narikala-fort en de Metekhi-kerk, is een netwerk van bochtige straatjes, moskeeën, kapellen, synagogen en theehuizen. De houten balkons hier zijn typerend voor Tbilisi. De gigantische Sameba-kathedraal vormt de grootste blikvanger van de Georgische hoofdstad. Het grote aantal musea, de imposante bouwwerken, de restaurants en de theaters onderbouwen Tbilisi's status als moderne, cosmopolitische stad!

Weer in Tbilisi

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Tbilisi, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Tbilisi met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Tbilisi goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.