• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Tallinn

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Informatie over Tallinn

Goedkope vliegtickets Tallinn (TLL), Estland

Vliegtickets Tallinn (TLL), Estland. Hanzestad Tallinn is in het verleden gebombardeerd, beroofd en geplunderd, maar haar middeleeuwse stadskern – sinds 1997 op de UNESCO Werelderfgoedlijst – is wonderwel bewaard gebleven. In het historische deel liggen het machtige Toompea-kasteel, de romantische Catherina-passage en het Raadhuisplein. Ook in de mysterieuze, 17e-eeuwse tunnels onder het bastion komt het verleden tot leven. Tallinn telt diverse musea, alsmede een aantal ongebruikelijker kunstinstellingen, bijvoorbeeld het museum in de Raadhuis-apotheek, open sinds 1422. Het Kadriorg-paleis, de Rotermann-wijk met haar avant-gardistische architectuur en, even noordelijk daarvan, de oude haven betonen de diversiteit van deze vooruitstrevende stad.

Weer in Tallinn

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  5°C
  /
  1°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  7°C
  /
  4°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  6°C
  /
  3°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  5°C
  /
  2°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Tallinn, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Tallinn met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Tallinn goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.