Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht St. Petersburg

Internationale Vluchten

Informatie over St. Petersburg

Goedkope vliegtickets Sint-Petersburg (LED), Rusland - Stedentrip St Petersburg

Boek nu uw vlucht naar Sint-Petersburg (LED), Rusland met Lufthansa. Sint-Petersburg, een van de grootste Russische steden en de stad van de vroegere Tsaren. Sint-Petersburg heeft vele schatten en architectonische hoogstandjes: kerken, paleizen, tuinen en parken. Daarbij staat in Sint-Petersburg het museum met een van de grootste kunstcollecties van de wereld: de Hermitage. Voor echte kunstliefhebbers, een plek wat u bezocht moet hebben. De stad heeft ook een bruisend nachtleven waarin u zich kan laten onderdompelen en het echte Rusland kan ervaren. Bezoek deze Koninklijke en culturele hoofdstad en boek nu uw voordelige vliegticket naar Sint-Petersburg.

Weer in St. Petersburg

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar St. Petersburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar St. Petersburg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar St. Petersburg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.