Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Split

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Split

Goedkope vliegtickets Split (SPU), Kroatië

Boek vliegtickets Split (SPU), Kroatië, en vlieg met Lufthansa! Sprookjesachtige natuur, een kraakheldere Middellandse Zee en vele cultuur-historische schatten maken de Kroatische kust onweerstaanbaar. Split is hier het stralende middelpunt. Hart van de stad is het paleis van Diocletianus uit het begin van de 4e eeuw. Het is echter geen stoffig monument, maar een nog altijd levendig centrum met woonblokken, kerken, markten en openluchttheater-voorstellingen. Bezoek het mausoleum van de keizer, die bekend staat als de oudste katholieke kathedraal in de wereld. Kijk vanuit daar uit over de stad vanuit vogelperspectief. Hier kunt u de klokkentoren van de kathedraal, die wordt bewaakt door een originele Egyptische sfinx, bewonderen. Grootste blikvanger is de klokkentoren van de Sint-Domniuskathedraal. Vanuit de roerige haven vertrekken vele schepen en bootjes richting de Dalmatische eilanden – met hun bossen, baaitjes en stranden volgens sommigen de mooiste ter wereld! Trakteer uzelf op een ontspannende dag en ga naar de heuvel Marjan. Er zijn onder andere zoölogische en botanische tuinen. Boek vandaag nog uw goedkope tickets gunstig online en vlieg snel en gemakkelijk met Lufthansa naar Split (SPU)!

Weer in Split

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Split, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Split met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Split goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.