Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Sofia

Internationale Vluchten

Informatie over Sofia

Goedkope vliegtickets Sofia (SOF), Bulgarije

Boek vandaag nog vliegtickets Sofia (SOF), Bulgarije met Lufthansa. Sofia is de hoofdstad van Bulgarije en een van de best bewaarde geheimen van Europa. Een stad met ambities en heeft alles: cultuur, architectuur, een bruisend uitgaansleven en voor winkelen is het ook een topper. Voordeliger en ongerepter dan haar zustersteden Praag en Boedapest, maar minstens zo prachtig en bruisend. Sofia heeft een rijke geschiedenis bezienswaardigheden zoals de Sveti Petka Samarddzijska-kerk en de rijk met goud belegde Alexander Nevski-kathedraal zijn hier het bewijs van. In Sofia komt u ogen te kort en alles is op loopafstand. Ga daarom nu naar de website van Lufthansa en boek uw vlucht naar Sofia zeer voordelig online!

Weer in Sofia

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Sofia, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Sofia met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Sofia goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.