Vlucht
Sibiu

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Sibiu

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Sibiu (SBZ), Roemenië


Vlucht Sibiu (SBZ), Roemenië. Sibiu, in de 12e eeuw door Duitse immigranten gebouwd als de grootste en rijkste van zeven citadellen, ademt nog altijd haar middeleeuwse grandeur. Kenmerkend voor het stadsbeeld zijn de vele torens – waaronder de 13e-eeuwse Raadstoren en de ‘Dikke Toren’ uit 1540 – alsmede de kleurrijke koopmanshuizen met hun dakkapelletjes, de ‘Ogen van Sibiu’. Imponerend is de 16e-eeuwse lutherse kathedraal met haar 67 graftombes en beroemde orgel. Kunsthistorische schatten telt ook het Brukenthal Museum in het gelijknamige paleis. Symbool van de stad is de Brug der Leugens; de naam verwijst zowel naar de handelstechnieken van de vroegere kooplui als naar het beloftevolle gekeuvel van geliefden. Behalve Sibiu kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Sibiu

  Vandaag Dinsdag Woensdag Donderdag
25°C

Vandaag
25°C | 12°C 26°C | 13°C 27°C | 14°C 27°C | 13°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Sibiu. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Sibiu met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Sibiu goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen