Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Shanghai

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Shanghai

Goedkope vliegtickets Shanghai (SHA), China

Boek uw goedkope vliegtickets Shanghai (SHA), China bij Lufthansa. Shanghai, de tweede stad van China, is een van de economische centra van China en dat merkt men, want de stad bruist en er is veel te beleven. Of u voor een zakenreis naar Shanghai vliegt, of juist voor een stedentrip, Shanghai moet u ervaren. Wandel door de vele parken, langs de rivier de Hangpu of door de vele nauwe straatjes in het oude centrum. Uiteraard kunt u op elke straathoek genieten van heerlijke traditionele Chinese gerechten. Ook voor de shopaholics is Shanghai een ideale bestemming dankzij de vele hypermoderne winkelcentra. Vlieg nu met Lufthansa naar Shanghai, waar traditie en moderniteit elke straathoek tot een toeristische trekpleister omtoveren. Het culturele en historische centrum is Puxi. De Bund, Nanjing Road en het Shanghai Art Museum: voor ieder is er wel wat te ontdekken! Aan de andere kant van de Huangpu-rivier, in de futuristische wijk Pudong, wordt nog permanent aan wolkenkrabbers gebouwd. Het World Financial Center daar is een van de hoogste gebouwen ter wereld. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden telt ook het grootste tempelcomplex van Shanghai: dat van Longhua. In het noordwesten van de stad bevindt zich nog een religieus hoogtepunt: de Jade Boeddha-tempel. Vlieg met Lufthansa naar deze fascinerende stad. Behalve Shanghai kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Shanghai

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Shanghai, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Shanghai met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Shanghai goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.