Vlucht
Seoul

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Seoul

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Seoul (SEL), Zuid-Korea


Boek vandaag uw vlucht naar Seoul (SEL), Zuid-Korea met Lufthansa en profiteer van onze ongelooflijk lage prijzen. Seoul is met haar meer dan 10 miljoen inwoners niet alleen de zelfverklaarde ‘ziel van Azië’, maar ook het hart van Zuid-Korea. Ontdek de talrijke mystieke paleizen uit de Joseon-dynastie en de duizenden jaren oude tempels en vestingen. Hoogtepunt zijn ook de koninklijke grafkelders. Winkelen kan in de moderne boetieks in de wijk Myeong-dong of op de Dongdaemun-markt, de grootste markt van Zuid-Korea. De culinaire gewoontes van Zuid-Korea leert u in de traditionele restaurantjes kennen. Daar proeft u de veelzijdige en chique gerechten die in vroeger tijden voor de hooggeplaatste adel werden bereid. Ook worden er vele heerlijke kimchi-varianten aangeboden. Of maak net als de inwoners zelf een ontspannen wandeling langs de Cheonggyecheon, een 5,8 kilometer lange rivier door de stad. Ook aan te bevelen is een excursie naar gedemilitariseerde zone (DMZ) op 55 kilometer ten noorden van de stad. Behalve Seoul kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Seoul

  Vandaag Woensdag Donderdag Vrijdag
29°C

Vandaag
29°C | 22°C 30°C | 20°C 30°C | 22°C 33°C | 22°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Seoul. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Seoul met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Seoul goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen