Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Sao Paulo

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Sao Paulo

Goedkope vliegtickets São Paulo (SAO), Brazilië

Vliegtickets São Paulo (SAO), Brazilië. São Paulo, de grootste stad van Brazilië en een van de grootste steden ter wereld, is het culturele en economische hart van het land. De diversiteit van de stadsbevolking wordt weerspiegelt in de verfijnde keuken, waar u invloeden uit de hele wereld in terug vindt. De talloze bars en restaurants maken het dat de keuze aan uitgaansgelegenheden eindeloos is. Ook de cultureel ingestelde bezoekers komen aan hun trekken want de stad heeft veel uitstekende musea (met een aantal prachtige kunstcollecties), galeries, theater-, dans- en muziekuitvoeringen. Winkelen is een favoriete bezigheid in São Paulo. In de vele boetieks of op de kleurrijke markten die de stad rijk is, zult u zeker slagen. Beleef São Paulo en vlieg met Lufthansa voor een zeer voordelig tarief.

Weer in Sao Paulo

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Sao Paulo, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Sao Paulo met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Sao Paulo goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.