Vlucht
Rome

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Rome

Image

Goedkope vliegtickets Rome (ROM) - Stedentrip Rome


Vliegtickets Rome (ROM), Italië. Ervaar la Dolce Vita en boek nu uw vlucht naar Rome met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen. Rome, een stad waar u verliefd op wordt. Het is de een van de meest romantische steden van Europa met een rijke geschiedenis die tot voor de Romeinse tijd teruggaat. Rome is een stad waar u echt een keer geweest moet zijn. Bekijk het Vaticaan, gooi een muntje in de wereldberoemde Trevifontein of bekijk in het Colosseum hoe het er vroeger in Rome aan toeging. Ook de tempel Pantheon herinnert aan de Romeinse tijd. U krijgt het gevoel dat u zich in een groot museum bevindt met al de klassieke bouwwerken om u heen die de eeuwen hebben doorstaan. Laat u onderdompelen in een stad die u niet moet bezoeken, maar ervaren: geniet van een heerlijke cappucino op een straathoek of verken de stad op een scooter. Rome behoort tot een van de favoriete bestemmingen om er tussen uit te gaan. Lufthansa vliegt niet alleen naar Rome, maar naar een groot aantal plekken op de hele wereld. Geniet van de lange reizen naar verre oorden en exotische bestemmingen. Boek een weekendvlucht en geniet van de culturele hoogtepunten en winkelmogelijkheden. Of bezoek uw vrienden en familie. Waar u ook heen wil, Lufthansa brengt u er naartoe.

Weer in Rome

  Vandaag Dinsdag Woensdag Donderdag
32°C

Vandaag
32°C | 20°C 33°C | 21°C 36°C | 21°C 36°C | 22°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Rome. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Rome met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Rome goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen