• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Riga

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Riga

Goedkope vliegtickets Riga (RIX), Letland - Stedentrip Riga

Vliegtickets Riga (RIX), Letland. De voormalige hanzestad Riga is al eeuwenlang een belangrijk cultureel centrum. Van de rijke geschiedenis is veel bewaard gebleven: de oude stad met de 13e-eeuwse dom en de Drie Broers (drie woonhuizen in verschillende middeleeuwse stijlen) staat in haar geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook de 19e-eeuwse houten huizen en de art nouveau-architectuur zijn een passende omlijsting voor de kunstminnende stad. Muziek speelt in Riga een hoofdrol. De Letten hebben hun onafhankelijkheid van de Sovjet-Unie zelfs bedongen in de Zingende Revolutie. In de Nationale Opera, ook befaamd om zijn balletten, wordt nog altijd prachtig gezongen! Inkopen van allerlei aard doet u op de stadsmarkt, die gevestigd is in vier voormalige zeppelinhangars.

Weer in Riga

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  24°C
  /
  13°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  25°C
  /
  15°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  25°C
  /
  16°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  24°C
  /
  15°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Riga, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Riga met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Riga goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.