Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Praag

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Praag

Goedkope vliegtickets Praag (PRG) - stedentrip Praag

Vliegtickets Praag (PRG), Tsjechië. Praag is een van de mooiste steden van Europa. Een stad vol romantische steegjes, bruggen, kerken en gouden daken in verschillende architectonische stijlen. Een van de beroemdste bruggen over de rivier de Moldau is de Karelsbrug en vanaf daar heeft u een adembenemend en fotogeniek uitzicht op de burcht van Praag. Aanschouw de astronomische klok op het oude raadhuis of slenter langs de winkeltjes in nauwe en kronkelige straatjes. De stad heeft uitstekende restaurants waar u volop kunt genieten van een heerlijke maaltijd met een groot glas Tsjechisch bier. Praag is een absolute topper om een weekend te verkennen. Vlieg met Lufthansa naar Praag en ontdek de historie en ambiance van deze stad!

Weer in Praag

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Praag, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Praag met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Praag goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.