• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Poznań

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Poznań

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Poznań (POZ), Polen

Vlucht Poznań (POZ), Polen! De meer dan 1000-jarige geschiedenis van Poznań wordt verbeeld in haar vele fraaie monumenten, kerken en kastelen. Stary Rynek (het oude marktplein) met zijn renaissancistische raadhuis, alsmede de talrijke musea en cafés in de aanpalende straatjes verschaffen de binnenstad een uitzonderlijke sfeer. Tegelijkertijd is Poznań een moderne, bruisende metropool en een belangrijk zaken-, cultuur- en studentencentrum. Ontdek deze energieke stad via diverse wandelroutes, bijvoorbeeld de Koninklijk-Keizerlijke Route: een spannende ontdekkingsreis door het rijke verleden van Poznań, Polen en Europa. Even buiten Poznań lokken de bossen van nationaal park Wielkopolska. Behalve Poznań kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Poznań

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  23°C
  /
  14°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  24°C
  /
  13°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  27°C
  /
  16°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  26°C
  /
  17°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Poznań, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Poznań met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Poznań goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.