Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Porto

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Porto

Goedkope vliegtickets Porto (OPO), Portugal

Vliegtickets Porto (OPO), Portugal. Kunstzinnig Porto behoort volgens sommigen tot de steden die u bezocht moet hebben. Inderdaad verveelt de Portugese havenstad niet snel. De Luis I-brug uit 1886 en het Palácio da Bolsa, het oude beursgebouw met de indrukwekkende Arabische zaal, zijn slechts enkele van de lange lijst bezienswaardigheden. De boekhandel Lello, met zijn bijzondere art nouveau-interieur, is wereldberoemd. Maar Porto staat natuurlijk in de eerste plaats bekend om haar wijn. In het Portmuseum leert u er alles over; bezoek ook eens een van de wijnkelders! Bij alle monumenten, musea, terrasjes en boetiekjes vormen de rivier de Douro en de historische binnenstad – sinds 1996 op de UNESCO Werelderfgoedlijst – een passende omlijsting. Behalve Porto kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekeinde in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Porto

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Porto, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Porto met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Porto goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.