Vlucht
Peking

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Peking

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Beijing (PEK), China


Vlucht Beijing (PEK), China. Maak een onvergetelijke trip en boek nu uw voordelige vliegreis naar Beijing. Het Verre Oosten komt dichterbij en Beijing is een perfecte bestemming voor een culturele vakantie of een stedenreis. De het Zomerpaleis of de verboden Stad zijn zo indrukwekkend, dat ze uw adem doen benemen. Vlakbij ligt het Plein van de Hemelse Vrede, een ijkpunt in de Chinese geschiedenis en het centrum van de oude stad. Voor bezoekers die het graag wat speelser hebben, is er het Yihe Yuan-paleis, dat midden in een gigantisch park met vele vijvers, hofjes en paviljoenen ligt. De Peking-opera staat bekend om zijn versmelting van verschillende kunstvormen, u wordt er vast en zeker door betoverd! Vergeet niet de gevarieerde Chinese keuken uit te proberen: Pekingeend staat in elk geval op het menu! Maar ook om te winkelen is Beijing een goede locatie. Bezoek een van de vele markten zoals de Parelmarkt of een hypermodern winkelcentrum. Voor ieder wat wils en tegen gunstige prijzen.

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Peking. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa A380 - Be part of it

Beleef de nieuwe dimensie van het vliegen met het nieuwe vlaggenschip van Lufthansa, de A380. In elk opzicht indrukwekkend!

Lufthansa A380
Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Peking met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Peking goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen