Vlucht
Orlando

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Orlando

Image

Goedkope vliegtickets Orlando (MCO), VS


Vliegtickets Orlando (MCO), VS. Orlando is, dankzij haar ligging midden in Florida, een prima uitgangspunt voor een rondreis door de Sunshine State. De stad is echter ook op zichzelf een opwindende reisbestemming. De vele pretparken, waarvan de belangrijkste Walt Disney World, Universal Studios en SeaWorld zijn, maken verveling onmogelijk. Steeds nieuwe attracties zorgen voor plezier voor de hele familie. Maar Orlando biedt ook diverse prachtige natuurparken, zoals Kelly Park en Silver Springs. Tel daar de talloze golfbanen, winkelcentra en restaurants – vooral het gebied rond Thornton Park is een aanrader – bij op en duidelijk is, dat Orlando iedereen wat biedt! Behalve Orlando kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Orlando

  Vandaag Zaterdag Zondag Maandag
34°C

Vandaag
34°C | 24°C 35°C | 24°C 34°C | 24°C 34°C | 24°C

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Orlando met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Orlando goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen