• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Orlando

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Orlando

Goedkope vliegtickets Orlando (MCO), VS

Vliegtickets Orlando (MCO), VS. Orlando is, dankzij haar ligging midden in Florida, een prima uitgangspunt voor een rondreis door de Sunshine State. De stad is echter ook op zichzelf een opwindende reisbestemming. De vele pretparken, waarvan de belangrijkste Walt Disney World, Universal Studios en SeaWorld zijn, maken verveling onmogelijk. Steeds nieuwe attracties zorgen voor plezier voor de hele familie. Maar Orlando biedt ook diverse prachtige natuurparken, zoals Kelly Park en Silver Springs. Tel daar de talloze golfbanen, winkelcentra en restaurants – vooral het gebied rond Thornton Park is een aanrader – bij op en duidelijk is, dat Orlando iedereen wat biedt! Behalve Orlando kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Orlando

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  29°C
  /
  20°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  30°C
  /
  21°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  31°C
  /
  21°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  34°C
  /
  21°C

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Orlando met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Orlando goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.