Vlucht
Nice

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Nice

Image

Goedkope vliegtickets Nice (NCE), Frankrijk - Stedentrip Nice


Vliegtickets Nice (NCE), Frankrijk. Franse flair aan de Côte d’Azur! Flaneren en zonnebaden doet u in Nice natuurlijk aan de (stranden van de) langgerekte Promenade des Anglais, een cocktail drinkt u in Hotel Negresco. Vanaf de heuvel waar het Château de Nice op staat, heeft u een prachtig uitzicht over de haven en de Middellandse Zee. Terug beneden is het heerlijk slenteren door het oude stadscentrum en over de diverse markten. Het Marc Chagall-museum, het Masséna-paleis en het Matisse-museum bieden een afwisselend cultureel aanbod. Ook de archeologische resten van de vroegere Romeinse nederzetting, in de chique wijk Cimiez, zijn een bezoekje waard. Behalve Nice kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Nice

  Vandaag Maandag Dinsdag Woensdag
31°C

Vandaag
31°C | 25°C 30°C | 25°C 29°C | 24°C 30°C | 24°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Nice. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Nice met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Nice goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen