Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Nice

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Nice

Goedkope vliegtickets Nice (NCE), Frankrijk - Stedentrip Nice

Vliegtickets Nice (NCE), Frankrijk. Franse flair aan de Côte d’Azur! Flaneren en zonnebaden doet u in Nice natuurlijk aan de (stranden van de) langgerekte Promenade des Anglais, een cocktail drinkt u in Hotel Negresco. Vanaf de heuvel waar het Château de Nice op staat, heeft u een prachtig uitzicht over de haven en de Middellandse Zee. Terug beneden is het heerlijk slenteren door het oude stadscentrum en over de diverse markten. Het Marc Chagall-museum, het Masséna-paleis en het Matisse-museum bieden een afwisselend cultureel aanbod. Ook de archeologische resten van de vroegere Romeinse nederzetting, in de chique wijk Cimiez, zijn een bezoekje waard. Behalve Nice kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Weer in Nice

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Nice, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Nice met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Nice goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.