Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht New York

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over New York

Goedkope vliegtickets New York (NYC), VS

Vliegtickets New York (NYC), VS! New York, the Big Apple. De stad die nooit slaapt. New York spreekt velen tot de verbeelding en heeft veel te bieden. Een enorm cultureel aanbod, veel bezienswaardigheden en een kleurijke bevolking. Van China Town tot Little Italy, alsof u een wereldreis in een stad maakt. New York is ook de ideale stad om te winkelen omdat het hoofdkwartier is van vele modeketens. Ook is er altijd een nieuwe trendy bar of club die u kunt ontdekken. Voor New York kunt u tijd te kort komen. Kom regelmatig terug naar deze bruisende stad en boek nu uw vlucht naar New York met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen. Meer vliegticketaanbiedingen van Lufthansa Stedentrip, kort uitstapje, privé of zakelijk: boek nu uw Stedentrip New York goedkoop bij Lufthansa!

Weer in New York

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar New York, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg naar New York, de stad die nooit slaapt en altijd bruist. New York moet u beleven!

Vlieg naar New York, the Big Apple en een van de meest veelzijdige steden van de Verenigde Staten. De stad die altijd bruist en die nooit slaapt. New York heeft voor een ieder veel te bieden: voor cultuurliefhebbers zijn er talloze musea zoals het Guggenheim en het MET alsmede historische gebouwen zoals het Empire State Building of Grand Central Station. Een bezoek aan Ellis Island en het wereldberoemde Vrijheidsbeeld zijn zeker de moeite waard. De skyline van Manhattan is wereldberoemd om haar imposante wolkenkrabbers. Ook als u komt om te winkelen, kunt u uw hart ophalen met de talloze winkels op 5th Avenue of bij Macy's. Sportliefhebbers kunnen genieten van een basketbal of honkbal wedstrijd in Madison Square garden of in het Yankee stadion. Ook voor zakelijke bezoekers biedt New York genoeg met luxe hotels, eerste klas restaurants, talloze bars en entertainment, bijvoorbeeld bij Pier 17. Proef de sferen van de verschillende wijken zoals SoHo, Chinatown of Little Italy. Om te ontspannen kunt u dit als een echte New Yorker in Central Park of langs de Hudson. Kortom, New York heeft alles en is een stad voor iedereen!