Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Neurenberg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Neurenberg

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Neurenberg (NUE), Duitsland

Vlucht Neurenberg (NUE), Duitsland. Waar u ook maar heen wilt, Lufthansa brengt u er naartoe. Zowel kunst- en cultuurliefhebbers als lekkerbekken komen in Neurenberg helemaal aan hun trekken. De belangrijkste regionale specialiteiten zijn de "3 im Weggla" (3 braadworsten in een broodje) en de Lebkuchen (speculaaskoek, die vooral rond Kerst wordt gegeten). Culturele hoogtepunten zijn het Germanisches Nationalmuseum en het kasteel en de tuinen van de Kaiserburg. Een ander belangrijk historisch gebouw is het Documentatiecentrum Reichsparteitagsgelände, waar inzicht wordt geboden in de geschiedenis van het nationaal-socialisme in Neurenberg en Duitsland en in de Processen van Neurenberg.

Weer in Neurenberg

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Neurenberg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Neurenberg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Neurenberg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.