• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Napels

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 155 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Napels

Goedkope vliegtickets Napels (NAP), Italië - Stedentrip Napels

Vliegtickets Napels (NAP), Italië. Steeds meer toeristen, uit eigen land en van daarbuiten, vinden de weg naar Napels. En terecht: de stad is van ongekende schoonheid. Kerken, kastelen, stadsmuren, forten, palazzo's en pleinen: op elke hoek van de straat pronken gebouwen van grote historische en kunstzinnige waarde. De musea tonen collecties die tot de beste ter wereld behoren. Ook moderne kunst komt aan bod, onder andere in de PAN- en M.A.D.R.E.-galeries. Tel bij dit alles nog de betoverende Middellandse Zee, de imponerende Vesuvius en de heerlijke Italiaanse keuken, en u begrijpt: de charme van Napels is onweerstaanbaar!

Weer in Napels

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  21°C
  /
  14°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  25°C
  /
  15°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  26°C
  /
  16°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  24°C
  /
  17°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Napels, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Napels met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Napels goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.