Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Nanjing

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Nanjing

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Nanjing (NKG), China

Vlucht Nanjing (NKG), China. Vlieg met Lufthansa naar Nanjing, een van de grootste steden van China en een toonbeeld van moderne ontwikkeling. Vroeger was Nanjing een van de 4 hoofdsteden van China en thuishaven van de Ming- en Qing-dynastieën. Tegenwoordig is het een moderne metropool met goede infrastructuur en een schitterende skyline. Vanwege haar festivals en bezienswaardigheden, zoals de Confuciustempel, staat Nanjing tegenwoordig bekend als cultuurstadt. ’s Avonds kunt u van een heerlijke maaltijd in een van de vele traditionele restaurants genieten. Nanjing is zeker de moeite waard om te bezoeken wanneer u op reis bent in China. Boek nu uw vliegticket naar Nanjing voordelig bij Lufthansa.

Weer in Nanjing

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Nanjing, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Nanjing met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Nanjing goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.