Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Nagoya

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Nagoya

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Nagoya (NGO), Japan

Vlucht Nagoya (NGO), Japan. Behalve Nagoya kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. De verschillende musea, de traditionele Japanse tuinen en de eindeloze hoeveelheid restaurants illustreren de veelzijdigheid van Nagoya. Hier, op het eiland Honshu, valt veel te beleven! Hoogtepunten: de typisch Japanse kastelen Nagoya uit 1612 en Inuyama uit de 16e eeuw, en de Osu Kannon- en Nittaiji-tempels. In de wijk Sakae wemelt het van de winkels en entertainment, voor een deel ondergronds. Nog meer attracties, bijvoorbeeld het zeeaquarium, vindt u in het havengebied. Bezoek ook de dierentuin van Higashiyama, een van de grootste van Azië.

Weer in Nagoya

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Nagoya, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Nagoya met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Nagoya goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.