• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Muscat

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 420 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Muscat

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Muscat (MCT), Oman

Vlucht Muscat (MCT), Oman. Culturele rijkdom en moderniteit komen samen in Muscat, het kloppende hart van Oman. Soeks en kleine winkeltjes in nauwe straatjes liggen naast eigentijdse markten en nieuwerwetse bouwwerken. Onbetwiste hoogtepunten zijn de soek van Mutrah, de Grote Moskee van Sultan Qaboos en de forten van Al Mirani en Al Jalali. Variatie vindt u ook in de natuur: stranden, bergen en de zandduinen van Bawshar maken Masqat tot een onvergetelijke ontdekking. Het natuurpark Bandar Khayran kan per boot worden bezocht; met wat geluk wordt u tijdens de tocht door dolfijnen begeleid!

Weer in Muscat

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  33°C
  /
  26°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  32°C
  /
  27°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  32°C
  /
  27°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  33°C
  /
  26°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Muscat, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Muscat met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Muscat goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.