Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht München

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over München

Goedkope vliegtickets München (MUC) - Stedentrip München

Vliegtickets München (MUC), Duitsland. Boek stedentrip München en profiteer van de vele voordelige aanbiedingen. München is een stad, die u beslist moet bezoeken. U kunt heerlijk winkelen in de chique Maximilianstraße of juist genieten van een verfrissend drankje in een van de vele biertuinen. Het hoogtepunt van het jaar is uiteraard het wereldberoemde Oktoberfest. Wandel over de 2 hoofdpleinen Marienplatz en Viktualienmarkt. Neem een kijkje in de Frauenkirche. Vergeet niet de Englischer Garten te bezoeken met zijn bekende biertuinen. Vergaap u in de Maximilianstraße aan de etalages van de vele chique winkels. Bezoek een van de vele musea waaronder het Deutsches Museum of de Alte Pinakothek. Heel gezellig is ook de Schrannenhalle, een overdekte hal met markt, winkeltjes en restaurants. Kortom, München is een bruisende stad, die voor iedereen veel te bieden heeft. Lufthansa vliegt niet alleen naar München, maar ook naar een groot aantal plaatsen over de gehele wereld. Geniet van een langere vliegreis naar verre en exotische oorden. Of boek een weekendvlucht en geniet van de culturele hoogstandjes en ga lekker shoppen of bezoek uw vrienden en familie bij hen thuis. Waar u ook naartoe wilt - Lufthansa vliegt u er heen!

Weer in München

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar München, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg naar München en ontdek een van de parels van Duitsland.

München is een stad voor alle jaargetijden, zomers Biergarten, 's winters kerstmarkten. Met haar talloze musea, parken en cafes is München een bruisende stad, ideaal voor een weekendje weg. De zuidelijke sferen en het flamboyante leven heeft München de bijnaam 'noordelijkste stad van Italië' gegeven. U kunt heerlijk winkelen in de chique Maximilianstrasse of in de vele boetiekjes in Schwabing. Genieten van een drankje in een van de vele Biergarten of terrassen. U kunt een culinaire wereldreis op de Viktualienmarkt ondernemen of ontspannen langs de rivier de Isar of in de Englischer Garten. Het hoogtepunt van het jaar is uiteraard het wereldberoemde Oktoberfest waar mensen vanuit de hele wereld naartoe komen. Vanaf de Olympiaturm heeft u een schitterend uitzicht over de stad en u kunt bij helder weer zelfs de Alpen zien! München staat bekend om grote bedrijven zoals BMW en Siemens. Een bezoek aan het BMW Welt en het BMW museum mag dan ook niet op het programma ontbreken. In München is er altijd wel wat te doen, maar kom vooral om te genieten.