• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Mumbai

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Mumbai

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Mumbai (BOM), India

Vlucht Mumbai (BOM), India. Voordelige vluchten vanaf Amsterdam naar de geweldige Indiase stad Bombay. Bombay is een goed bestemming voor diegene die het echte India wil ervaren. De Rajabai Clock Tower en het Taj Mahal Hotel zijn een bezienswaardigheden die u gezien moet hebben en die indruk op u zullen maken. Met Lufthansa zal uw vakantie onvergetelijk zijn! Boek daarom nu uw voordelig ticket naar Bombay and laat u onderdompelen door deze stad!

Weer in Mumbai

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  28°C
  /
  17°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  30°C
  /
  19°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  29°C
  /
  19°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  28°C
  /
  19°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Mumbai, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Mumbai met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Mumbai goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.