• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Moskou

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Moskou

Goedkope vliegtickets Moskou (MOW) - Stedentrip Moskou

Vliegtickets Moskou (MOW), Rusland; Stedentrip Moskou. Moskou is meer dan alleen de hoofstad van Rusland. Het is een moderne metropool met een rijk cultureel en historisch centrum. Moskou is wereldberoemd om haar kerken, kathedralen en pleinen. Het Rode Plein met het Kremlin zijn de trots van stad. De vele musea, parken, winkels en restaurants zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen, er is gewoon teveel te zien en te doen! Bezoek deze stad in het centrum van Europa en laat u ontwapenen door haar schoonheid. Het is absoluut geen grauwe stad, zoals veel mensen zullen denken, maar een kleurrijke plek die u veel te bieden heeft. Boek nu uw vliegticket Moskou met Lufthansa en laat u overweldigen door de rijke Russische cultuur.

Weer in Moskou

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  20°C
  /
  12°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  23°C
  /
  11°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  23°C
  /
  13°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  23°C
  /
  14°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Moskou, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Moskou met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Moskou goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.