Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Miami

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Miami

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Miami (MIA), VS

Vlucht Miami (MIA), VS. Welcome to Miami! Deze stad is ‘hot’, letterlijk en figuurlijk; vanwege het subtropische klimaat en de bruisende latijnsamerikaanse sfeer die in de stad hangt. Miami heeft veel bekende plekken zoals Lincoln Road en Ocean Drive. Maar Miami staat vooral bekend om haar strand: South Beach. Camera klaar, want hier kunt u wellicht een beroemdheid spotten! Wie denkt dat Miami vooral strand en uitgaan is en weinig cultuur, heeft het mis! Musea in overvloed! Voor de winkelliefhebbers is Miami een paradijs, bijna alle topmerken zijn hier vertegenwoordigd. Voor een cocktail op het terras of een maaltijd na een stranddag is er in Miami voldoende keuze aan restaurants en nachtclubs. Wie de rust wil opzoeken, kan vanuit Miami naar het nationaal park The Everglades of the Florida Keys gaan. In en rondom Miami valt veel te beleven, reserveer daarom uw vlucht en vlieg met Lufthansa naar Miami!

Weer in Miami

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Miami, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg met Lufthansa naar de warme sferen van Miami en geniet van La Vida Loca

Vlieg met Lufthansa naar Miami. Deze stad is ‘hot’, letterlijk en figuurlijk; en niet alleen vanwege het subtropische klimaat, de bruisende latijnsamerikaanse sfeer van de stad zorgt ervoor dat Miami een zeer aantrekkelijke bestemming is. Miami staat staat vooral bekend om haar schitterende strand: South Beach. Maar wie denkt dat Miami vooral strand en uitgaan is en weinig cultuur, heeft het mis! Musea in overvloed, zoals het Miami Art Museum. Voor de winkelliefhebbers is Miami een paradijs, bijna alle topmerken zijn hier vertegenwoordigd. Na een dag op het strand of shoppen kunt u van een heerlijke maaltijd of cocktail genieten in een van de talloze hippe bars en restaurants van de stad. Bezoek een wedstrijd van de Miami Dolphins of ontdek de Art Deco hotels op Miami Beach. Ook de nationale parken de Everglades en Florida Keys zijn op een steenworp afstand vanuit Miami bereikbaar. Of u nu een zonvakantie wilt, cultuur wilt snuiven of zakelijk reist, met Lufthansa vliegt u zeer voordelig naar Miami!