• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Mexico-Stad

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Mexico-Stad

Goedkope vliegtickets Mexico (MEX), Mexico

Boek vliegtickets Mexico (MEX). Behalve Mexico-Stad (MEX), Mexico kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt. Ontdek nu Mexico-Stad! Met de ruïnes uit de pre-Spaanse tijd, de prachtige koloniale bouwwerken en de culturele erfenis van de oorsponkelijke indiaanse bewoners is het verleden op veel plaatsen nog altijd zichtbaar. Maar ook de modernere Mexicaanse architectuur bekoort de bezoeker van deze opwindende stad. Sla in ieder geval het antropologische museum en de Guadalupebasiliek niet over. Laat u meevoeren door de uitbundige voorstellingen in een van de beroemde theaters, zoals het Palacio de Bellas Artes. Betovering biedt ook het Folkloreballet. Een souvenir van uw onvergetelijke reis vindt u gegarandeerd op een van de kleurrijke kunstmarkten!

Weer in Mexico-Stad

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  28°C
  /
  17°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  31°C
  /
  16°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  29°C
  /
  16°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  29°C
  /
  16°C

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Mexico-Stad, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Mexico-Stad met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Mexico-Stad goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.