Vlucht
Mexico-Stad

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Mexico-Stad

Image

Goedkope vliegtickets Mexico (MEX), Mexico


Boek vliegtickets Mexico (MEX). Behalve Mexico-Stad (MEX), Mexico kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt. Ontdek nu Mexico-Stad! Met de ruïnes uit de pre-Spaanse tijd, de prachtige koloniale bouwwerken en de culturele erfenis van de oorsponkelijke indiaanse bewoners is het verleden op veel plaatsen nog altijd zichtbaar. Maar ook de modernere Mexicaanse architectuur bekoort de bezoeker van deze opwindende stad. Sla in ieder geval het antropologische museum en de Guadalupebasiliek niet over. Laat u meevoeren door de uitbundige voorstellingen in een van de beroemde theaters, zoals het Palacio de Bellas Artes. Betovering biedt ook het Folkloreballet. Een souvenir van uw onvergetelijke reis vindt u gegarandeerd op een van de kleurrijke kunstmarkten!

Weer in Mexico-Stad

  Vandaag Zondag Maandag Dinsdag
24°C

Vandaag
24°C | 13°C 24°C | 14°C 26°C | 14°C 25°C | 14°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Mexico-Stad. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Mexico-Stad met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Mexico-Stad goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen