• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Marseille

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 178 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Marseille

Goedkope vliegtickets Marseille (MRS), Frankrijk - stedentrip Marseille

Vliegtickets Marseille (MRS), Frankrijk. De op een na grootste stad van Frankrijk heeft veel te bieden. De wekelijkse vismarkt in de oude haven is een absolute must. Na de inkopen lokken de bootjes voor een ontspannen tochtje over zee; er kunnen verschillende bestemmingen worden aangedaan, onder andere de Calanques. Notre-Dame de la Garde, een basiliek gebouwd op de hoogste plek van de stad en tevens het symbool van Marseille, is een aanrader. Voor kunstliefhebbers biedt de stad talloze musea, bijvoorbeeld het Musée des Beaux Arts met zijn collectie 18e- en 19e-eeuwse schilderkunst. Na het opdoen van zoveel indrukken komt u weer op krachten met een authentieke bouillabaisse!

Weer in Marseille

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  17°C
  /
  6°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  16°C
  /
  5°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  20°C
  /
  14°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  23°C
  /
  16°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Marseille, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Marseille met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Marseille goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.