• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Malta

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Malta

Goedkope vliegtickets Malta (MLA)

Vliegtickets Malta (MLA)! De drie Maltese eilanden Malta, Gozo en Comino worden ook wel omschreven als openluchtmuseum. En terecht! Hier in het midden van de Middellandse Zee is veel te ontdekken. De megalieten, kerkers en grotten verlenen de eilanden een bijna mythische sfeer. Indrukwekkende bouwwerken zijn er ook: eeuwenoude tempels, renaissancistische kathedralen, barokke paleizen en goed bewaard gebleven middeleeuwse forten. Het Hypogeum, een grottencomplex waarvan de oudste kamers rond 4000 v. Chr. zijn ontstaan, behoort tot het UNESCO Werelderfgoed. Ook in de keuken is de culturele erfenis present. Ná het eten is er het wervelende nachtleven in de clubs, wijnbars en casino’s.

Weer in Malta

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  27°C
  /
  20°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  28°C
  /
  19°C
 • Dinsdag
  Weer Dinsdag
  26°C
  /
  18°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  25°C
  /
  19°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Malta, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Malta met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Malta goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.