Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Madrid

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Madrid

Goedkope vliegtickets Madrid (MAD) - Stedentrip Madrid

Vliegtickets Madrid (MAD), Spanje. Het Museo del Prado, het Museo Reina Sofía, het Museo Thyssen-Bornemisza en veel meer! Tel deze kunstinstellingen nog bij het Palacio Real, de Puerta de Alcalá en het Palacio de Comunicaciones, en u begrijpt dat Madrid een groot cultuurhistorisch museum is. De Spaanse hoofdstad pronkt echter niet alleen met zijn vele prachtige gebouwen, maar ook met het in heel Spanje beroemde nachtleven. Er zijn ontelbare bars en nachtclubs, waardoor de straten hier ’s nachts bijna nog voller zijn dan overdag! En dat straatleven bruist in Madrid: elke wijk heeft nog zijn oorspronkelijke sfeer behouden. Een extra tip: geniet, net als de Spanjaarden, van een uitgebreide lunch het avondeten begint niet voor 22.00 uur!

Weer in Madrid

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Madrid, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Madrid met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Madrid goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.