Vlucht
Madras

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Madras

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Chennai (MAA), India


Vlucht Chennai (MAA), India. Chennai, het voormalige Madras, ligt aan de kust van de Golf van Bengalen en is de hoofdstad van de deelstaat Tamil Nadu. Chennai is een belangrijke haven- en industriestad en wordt ook wel de ‘poort tot Zuid-India’ genoemd. Chennai heeft een levendig en gevarieerd kunst en cultuur aanbod en vormt een belangrijk centrum voor de klassieke dansvorm van Tamil Nadu, Bharatanatyam. Chennai is ook populair vanwege de glitter en glamour de Indiase en Tamil filmindustrie, vandaar de bijnaam 'Kollywood'. Chennai is het een van de authentiekste steden van India. De stad betovert met zijn heiligdommen en cultuur. Een van de oudste tempels is Parthasarathy uit de 8ste eeuw, de grootste is de Kapaleeswarar-tempel. De basiliek van Santhome en de Velankanni-kerk zijn andere religieuze hoogtepunten. Madras is een belangrijk centrum voor de kunsten en er zijn dan ook vele festivals die aan traditionele dans en muziek zijn gewijd. Grote trekpleister is ook het 12 kilometer lange strand, dat vooral 's avonds volop amusement biedt. Vanuit Madras zijn er vele afwisselende rondreizen te maken, onder andere naar het Meer van Pulicat, de heilige tempelstad Kanchipuram en het natuurgebied rond Munnar. De avond kunt u perfect afsluiten door te genieten van een typisch Zuid-Indiase maaltijd in een van de vele restaurants in de stad. Boek nu uw vlucht en vlieg met Lufthansa naar Chennai.

Weer in Madras

  Vandaag Donderdag Vrijdag Zaterdag
36°C

Vandaag
36°C | 27°C 37°C | 27°C 36°C | 28°C 37°C | 28°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Madras. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Madras met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Madras goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen