Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Madras

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Madras

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Chennai (MAA), India

Vlucht Chennai (MAA), India. Chennai, het voormalige Madras, ligt aan de kust van de Golf van Bengalen en is de hoofdstad van de deelstaat Tamil Nadu. Chennai is een belangrijke haven- en industriestad en wordt ook wel de ‘poort tot Zuid-India’ genoemd. Chennai heeft een levendig en gevarieerd kunst en cultuur aanbod en vormt een belangrijk centrum voor de klassieke dansvorm van Tamil Nadu, Bharatanatyam. Chennai is ook populair vanwege de glitter en glamour de Indiase en Tamil filmindustrie, vandaar de bijnaam 'Kollywood'. Chennai is het een van de authentiekste steden van India. De stad betovert met zijn heiligdommen en cultuur. Een van de oudste tempels is Parthasarathy uit de 8ste eeuw, de grootste is de Kapaleeswarar-tempel. De basiliek van Santhome en de Velankanni-kerk zijn andere religieuze hoogtepunten. Madras is een belangrijk centrum voor de kunsten en er zijn dan ook vele festivals die aan traditionele dans en muziek zijn gewijd. Grote trekpleister is ook het 12 kilometer lange strand, dat vooral 's avonds volop amusement biedt. Vanuit Madras zijn er vele afwisselende rondreizen te maken, onder andere naar het Meer van Pulicat, de heilige tempelstad Kanchipuram en het natuurgebied rond Munnar. De avond kunt u perfect afsluiten door te genieten van een typisch Zuid-Indiase maaltijd in een van de vele restaurants in de stad. Boek nu uw vlucht en vlieg met Lufthansa naar Chennai.

Weer in Madras

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Madras, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Madras met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Madras goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.