Vlucht
Lyon

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Lyon

Image

Goedkope vliegtickets Lyon (LYS), Frankrijk


Vliegtickets Lyon (LYS), Frankrijk. Lyon is in meerdere opzichten een centraal knooppunt in Frankrijk: de rivieren de Rhône en Saone almede veel auto- en spoorwegen komen rond Lyon samen. Lyon heeft een rijk verleden: In de tijd van de Romeinen was Lyon de hoofdstad van Gallië en in de renaissanceperiode was het een belangrijke handelsstad voor zijde. Het stadcentrum van Lyon is bijzonder mooi en opgenomen als UNSECO werelderfgoed. Lyon is ook de stad van het Licht, broeders Lumière (die de film uitvonden) zijn hier geboren en elk jaar wordt in December het Feest van het licht gevierd. Lyon ligt op het kruispunt van diverse uitstekende franse regionale keukens. Wie van lekker eten houdt, zal zich in Lyon zeker thuis voelen! De stad staat niet voor niets al eeuwenlang bekend als ‘de hoofdstad van de gastronomie’. Proef en geniet van deze betoverende stad en vlieg met Lufthansa naar Lyon!

Weer in Lyon

  Vandaag Woensdag Donderdag Vrijdag
27°C

Vandaag
27°C | 17°C 25°C | 17°C 26°C | 16°C 26°C | 14°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Lyon. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Lyon met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Lyon goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen