Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Lyon

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Lyon

Goedkope vliegtickets Lyon (LYS), Frankrijk

Vliegtickets Lyon (LYS), Frankrijk. Lyon is in meerdere opzichten een centraal knooppunt in Frankrijk: de rivieren de Rhône en Saone almede veel auto- en spoorwegen komen rond Lyon samen. Lyon heeft een rijk verleden: In de tijd van de Romeinen was Lyon de hoofdstad van Gallië en in de renaissanceperiode was het een belangrijke handelsstad voor zijde. Het stadcentrum van Lyon is bijzonder mooi en opgenomen als UNSECO werelderfgoed. Lyon is ook de stad van het Licht, broeders Lumière (die de film uitvonden) zijn hier geboren en elk jaar wordt in December het Feest van het licht gevierd. Lyon ligt op het kruispunt van diverse uitstekende franse regionale keukens. Wie van lekker eten houdt, zal zich in Lyon zeker thuis voelen! De stad staat niet voor niets al eeuwenlang bekend als ‘de hoofdstad van de gastronomie’. Proef en geniet van deze betoverende stad en vlieg met Lufthansa naar Lyon!

Weer in Lyon

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Lyon, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Lyon met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Lyon goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.