Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Lviv

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Lviv

Goedkope vliegtickets Lviv (LWO), Oekraïne

Vliegtickets Lviv (LWO), Oekraïne! Een cultuurhistorisch juweel in centraal Europa, dat is Lviv. Sinds de stichting in 1250 maakte de stad deel uit van verschillende rijken, en haar bewogen geschiedenis weerspiegelt zich in het stadsbeeld. Bouwwerken in allerlei stijlen zijn er te bezichtigen. Niet te missen zijn de barokke, 18e-eeuwse Sint-Joriskathedraal, het renaissancistische Zwarte Huis uit 1577, de elegante residentie van Korniakt uit 1580 en de Armeense kathedraal met zijn prachtige, kleurrijke interieur. Maak een wandeling door de historische binnenstad die sinds 1998 op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat en onderga de unieke sfeer van Lviv!

Weer in Lviv

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Lviv, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Lviv met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Lviv goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.