Vlucht
Luxemburg

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Luxemburg

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Luxemburg (LUX) - Stedentrip Luxemburg


Vlucht Luxemburg (LUX); Stedentrip Luxemburg! Behalve Luxemburg kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. De hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg heeft circa 100.000 inwoners, maar is, mede dankzij de Europese instituties die er gevestigd zijn, een magneet voor internationale zakenlui. Belangrijke bouwwerken in de charmante binnenstad zijn onder andere de 17e-eeuwse kathedraal, het Groothertogelijk paleis en de abdij Neumünster. De grote hoogteverschillen zorgen voor fraaie uitzichten, met name op en in het oude deel, het laaggelegen Gronn (Grund). Daal te voet of per lift af en geniet in een van de restaurants van ‘Judd met Gaardebounen’ (varkensvlees met tuinbonen). Voor culinair geïnteresseerden is ook een tochtje langs de wijnhuizen aan de Moezel aan te bevelen!

Weer in Luxemburg

  Vandaag Donderdag Vrijdag Zaterdag
34°C

Vandaag
34°C | 19°C 37°C | 22°C 35°C | 22°C 37°C | 23°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Luxemburg. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Luxemburg met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Luxemburg goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen