Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Luxemburg

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Luxemburg

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Luxemburg (LUX) - Stedentrip Luxemburg

Vlucht Luxemburg (LUX); Stedentrip Luxemburg! Behalve Luxemburg kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. De hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg heeft circa 100.000 inwoners, maar is, mede dankzij de Europese instituties die er gevestigd zijn, een magneet voor internationale zakenlui. Belangrijke bouwwerken in de charmante binnenstad zijn onder andere de 17e-eeuwse kathedraal, het Groothertogelijk paleis en de abdij Neumünster. De grote hoogteverschillen zorgen voor fraaie uitzichten, met name op en in het oude deel, het laaggelegen Gronn (Grund). Daal te voet of per lift af en geniet in een van de restaurants van ‘Judd met Gaardebounen’ (varkensvlees met tuinbonen). Voor culinair geïnteresseerden is ook een tochtje langs de wijnhuizen aan de Moezel aan te bevelen!

Weer in Luxemburg

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Luxemburg, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Luxemburg met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Luxemburg goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.