Vlucht
Los Angeles

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Los Angeles

Image

Goedkope vliegtickets Los Angeles (LAX), VS


Boek vliegtickets Los Angeles (LAX), VS. Los Angeles’ grootste ‘claim to fame’ is haar status als wereldwijde hoofdstad van de filmindustrie. Wie kent niet het beeld van de letters H-O-L-L-Y-W-O-O-D, geplaatst tegen de Hollywood Hills? Een onvergetelijke ervaring om ze eens in het echt te zien! Ook een bezoek aan een van de filmstudio’s, bijvoorbeeld Universal, is aan te bevelen. Het Kodak Theatre – hier worden jaarlijks de Oscars® uitgereikt – ligt aan Hollywood Boulevard, beter bekend als de Hollywood Walk of Fame. Strandliefhebbers zijn op hun plek in Venice Beach of Malibu Beach, de thuisbasis van de Baywatch-helden. En… Rodeo Drive is natuurlijk het adres voor shopaholics!

Weer in Los Angeles

  Vandaag Maandag Dinsdag Woensdag
25°C

Vandaag
25°C | 18°C 24°C | 18°C 25°C | 19°C 25°C | 19°C

Meer internationale bestemmingen

Vlieg nu goedkoop naar Los Angeles. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Vlieg met Lufthansa naar de stad der Engelen en sterren, Los Angeles

Wie aan Los Angeles denkt, denkt aan filmsterren, palmbomen en glamour. Deze stad heeft vele namen, "city of angels", "LA" of stad der dromen. Los Angeles is wereldberoemd om haar filmindustrie maar als u deze stad bezoekt zal het u zeker verrassen. Het is een stad met vele gezichten; van het chique Rodeo Drive en Beverly Hills tot het relaxte Santa Monica en Long Beach. Los Angeles heeft schitterende kunstgallerien en musea zoals het Getty centre. Laat u onderdompelen in de wereld van de Hollywood filmen en bezoek een van de vele filmstudio's of woon een opname van een TV serie bij. Los Angeles is ook een stad met stijl. Bezoek daarom een van de vele hippe bars die de stad rijk is. En wellicht komt u nog een beroemdheid tegen! Deze miljoenenstad is een versmelting van culturen en dat proeft u! Letterlijk en figuurlijk...ga op een culinaire ontdekkingtour en probeer een van de vele internationale restaurants. Los Angeles is een stad voor iedereen en zeker een bezoek waard!

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen