Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Los Angeles

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Los Angeles

Goedkope vliegtickets Los Angeles (LAX), VS

Boek vliegtickets Los Angeles (LAX), VS. Los Angeles’ grootste ‘claim to fame’ is haar status als wereldwijde hoofdstad van de filmindustrie. Wie kent niet het beeld van de letters H-O-L-L-Y-W-O-O-D, geplaatst tegen de Hollywood Hills? Een onvergetelijke ervaring om ze eens in het echt te zien! Ook een bezoek aan een van de filmstudio’s, bijvoorbeeld Universal, is aan te bevelen. Het Kodak Theatre – hier worden jaarlijks de Oscars® uitgereikt – ligt aan Hollywood Boulevard, beter bekend als de Hollywood Walk of Fame. Strandliefhebbers zijn op hun plek in Venice Beach of Malibu Beach, de thuisbasis van de Baywatch-helden. En… Rodeo Drive is natuurlijk het adres voor shopaholics!

Weer in Los Angeles

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Los Angeles, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Vlieg met Lufthansa naar de stad der Engelen en sterren, Los Angeles

Wie aan Los Angeles denkt, denkt aan filmsterren, palmbomen en glamour. Deze stad heeft vele namen, "city of angels", "LA" of stad der dromen. Los Angeles is wereldberoemd om haar filmindustrie maar als u deze stad bezoekt zal het u zeker verrassen. Het is een stad met vele gezichten; van het chique Rodeo Drive en Beverly Hills tot het relaxte Santa Monica en Long Beach. Los Angeles heeft schitterende kunstgallerien en musea zoals het Getty centre. Laat u onderdompelen in de wereld van de Hollywood filmen en bezoek een van de vele filmstudio's of woon een opname van een TV serie bij. Los Angeles is ook een stad met stijl. Bezoek daarom een van de vele hippe bars die de stad rijk is. En wellicht komt u nog een beroemdheid tegen! Deze miljoenenstad is een versmelting van culturen en dat proeft u! Letterlijk en figuurlijk...ga op een culinaire ontdekkingtour en probeer een van de vele internationale restaurants. Los Angeles is een stad voor iedereen en zeker een bezoek waard!