• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Linz

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Linz

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Linz (LNZ), Oostenrijk

Vlucht Linz (LNZ), Oostenrijk. Linz is al lang niet meer de grijze industriestad die ze ooit was. Integendeel: de stad is inmiddels letterlijk en figuurlijk ‘verlicht’ en behoort tot de culturele trekpleisters van Europa. Grootste blikvanger is het Ars Electronica Center. Dit ‘museum van de toekomst’ heeft de vorm van een schip en wordt door duizenden LED-lampjes verlicht. Architecturale tegenpool is het Lentos-museum, opgebouwd uit zwart glas en beton. Het raadhuis en het oude keizerlijke slot, waarvan de fundamenten uit de vroege Middeleeuwen stammen, zijn andere hoogtepunten. Op de top van de Pöstlingberg staat de Bedevaartskerk uit 1748. Maar ook vanaf de Donau is Linz de moeite waard: vooral ’s avonds, als de stad haar verlichting ontsteekt!

Weer in Linz

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  13°C
  /
  8°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  12°C
  /
  8°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  11°C
  /
  6°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  11°C
  /
  5°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Linz, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Linz met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Linz goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.