Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Lagos

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Lagos

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Lagos (LOS), Nigeria

Vlucht Lagos (LOS), Nigeria. Voor Lagos, met haar circa 10 miljoen inwoners de tweede stad van Afrika, is de term “bruisende metropool” een understatement. Bezoekers worden overweldigd door de rijke cultuur en het dynamische straatleven. En ook de mooie stranden lokken steeds meer toeristen naar de Nigeriaanse kust. Een van de culturele trekkers is het Iga Idunganran-paleis uit 1705, dat aan de Oba, de ceremoniële leider van Lagos, behoort. In het Nigeriaanse Nationaal Museum is een grote collectie bronswerk te bewonderen. Lagos staat echter ook bekend om haar omvangrijke muziekcultuur. Een van de beroemdste nachtclubs is The Shrine, opgezet door de in 1997 overleden muzikant en politiek activist Fela Kuti.

Weer in Lagos

Meer internationale bestemmingen

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Lagos, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Lagos met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Lagos goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.