Kroatië
vluchten

nu voordelig bij Lufthansa boeken

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

 

Vluchten naar Kroatië

Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij vliegen u naar de door gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw gewenste vlucht uit onze beste aanbiedingen. Boek nu uw goedkope vlucht en reis naar bestemmingen over de hele wereld. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

Image

Bezoek Kroatië - Boek een vlucht Kroatië


Boek uw vlucht Kroatië! Maak gebruik van één van onze voordelige vluchten naar het zonnige Kroatië en geniet van de zee en het strand. Wist je dat Kroatië ook hele mooie meren heeft? In het Nationaal park Plitvicemeren vind je de mooiste grotten en watervallen. Ook voor liefhebbers van cultuur is er genoeg te genieten, bijvoorbeeld in het mooie Dubrovnik of het historische Split met het paleis van Diocletianus. En daarna natuurlijk heerlijk uitrusten op één van de schitterende stranden aan de Middellandse Zee met uitzicht op het azuurblauwe water.

Lufthansa Economy Class

Economy class boeken en de voordelen van de business class benutten

Iedere zakelijke reiziger waardeert flexibiliteit zeer, maar niet iedereen kan business class vliegen. Daarom kunt u met onze Economy FlexTarieven dezelfde voordelen als in de business class benutten.
Vlieg economy class

Lufthansa Business Class

Business Class op korte en middellange afstanden

Aangenamer vliegen met een stijlvol cabinedesign, aangename stoelen en veel privacy, want wij houden de zitplaats naast u vrij.

Vlieg in de business class


Lufthansa First Class

Eerste klas - Reizen in volmaaktheid

Of u uw tijd boven de wolken gebruikt ter ontspanning of ter voorbereiding op uw volgende afspraak, met onze persoonlijke benadering en individuele eettijden bieden wij u daar de beste voorwaarden voor.
Vlieg in de eerste klasse

Boek uw vlucht naar Kroatië met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Kroatië goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.


* Inclusief belastingen en toeslagen