Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Kroatië

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Vluchten naar Kroatië

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Kroatië, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Informatie over Kroatië

Bezoek Kroatië - Boek een vlucht Kroatië

Boek uw vlucht Kroatië! Maak gebruik van één van onze voordelige vluchten naar het zonnige Kroatië en geniet van de zee en het strand. Wist je dat Kroatië ook hele mooie meren heeft? In het Nationaal park Plitvicemeren vind je de mooiste grotten en watervallen. Ook voor liefhebbers van cultuur is er genoeg te genieten, bijvoorbeeld in het mooie Dubrovnik of het historische Split met het paleis van Diocletianus. En daarna natuurlijk heerlijk uitrusten op één van de schitterende stranden aan de Middellandse Zee met uitzicht op het azuurblauwe water.

Boek uw vlucht naar Kroatië met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Kroatië goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.