Vlucht Krakau (KRK) | Polen - Lufthansa ®
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Krakau

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Krakau

Goedkope vliegtickets Krakau (KRK), Polen

Boek vliegtickets Krakau (KRK), Polen! Krakau wordt, als een van de mooiste en cultuurrijkste steden van Europa, ook wel het ‘Florence van Polen’ genoemd. Vele bouwwerken, alsmede het middeleeuwse stadsplan, hebben de tand des tijds overleefd; de gehele binnenstad staat sinds 1978 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De grote markt is het indrukwekkende middelpunt; onder andere de Lakenhal en de Mariakerk met haar wereldberoemde hoogaltaar zijn er te vinden. De Wawel-heuvel biedt plaats aan de 14e-eeuwse kathedraal en aan de burcht, die lange tijd koninklijke residentie was. Onderaan de heuvel bevindt zich de Drakengrot. In Krakau, zijn er vele historische gebouwen. Je zult heel wat kerken te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld St. Adalbert's kerk, St. Andrew's kerk, de Dominicaanse Kerk, de Kerk van St. Martin en enkele anderen. Bezoek ook de Grafheuvel van de Krakus - de grafheuvel voor prins Krakus, het voormalige gebouw van Enamelware Factory van Oskar Schindler en het Plaszow concentratiekamp. Ontdek verder de vele parken en het drukke uitgaansleven: Krakau is een echte ‘must-see’! Vlieg comfortabel met Lufthansa naar Krakau (KRK) en overtuig uzelf!

Weer in Krakau

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  1°C
  /
  -6°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  0°C
  /
  -4°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  1°C
  /
  -3°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  1°C
  /
  -4°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Krakau, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Krakau met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Krakau goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.