Vlucht
Krakau

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Krakau

Image

Goedkope vliegtickets Krakau (KRK), Polen


Boek vliegtickets Krakau (KRK), Polen! Krakau wordt, als een van de mooiste en cultuurrijkste steden van Europa, ook wel het ‘Florence van Polen’ genoemd. Vele bouwwerken, alsmede het middeleeuwse stadsplan, hebben de tand des tijds overleefd; de gehele binnenstad staat sinds 1978 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De grote markt is het indrukwekkende middelpunt; onder andere de Lakenhal en de Mariakerk met haar wereldberoemde hoogaltaar zijn er te vinden. De Wawel-heuvel biedt plaats aan de 14e-eeuwse kathedraal en aan de burcht, die lange tijd koninklijke residentie was. Onderaan de heuvel bevindt zich de Drakengrot. In Krakau, zijn er vele historische gebouwen. Je zult heel wat kerken te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld St. Adalbert's kerk, St. Andrew's kerk, de Dominicaanse Kerk, de Kerk van St. Martin en enkele anderen. Bezoek ook de Grafheuvel van de Krakus - de grafheuvel voor prins Krakus, het voormalige gebouw van Enamelware Factory van Oskar Schindler en het Plaszow concentratiekamp. Ontdek verder de vele parken en het drukke uitgaansleven: Krakau is een echte ‘must-see’! Vlieg comfortabel met Lufthansa naar Krakau (KRK) en overtuig uzelf!

Weer in Krakau

  Vandaag Maandag Dinsdag Woensdag
34°C

Vandaag
34°C | 16°C 32°C | 16°C 30°C | 16°C 23°C | 13°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Krakau. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Krakau met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Krakau goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen