• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Keulen

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

Internationale Vluchten

Informatie over Keulen

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Keulen (CGN) - Stedentrip Keulen

Vlucht naar Keulen (CGN), Duitsland, Stedentrip Keulen. Sla uw slag en profiteer van onze voordelige tarieven om naar Keulen te vliegen. Keulen is een stad, die op u wacht. Zeker moet uw de Dom in Keulen bezoeken. Vergeet niet een van de vele musea in Keulen te bezoeken. Zo is er het chocolademuseum en het Ludwigmuseum. Keulen biedt u ook een zeer gevarieerde binnenstad, de zgn. Altstadt, met zijn vele leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurants. En wie kent niet de Eau de Cologne 4711? Inderdaad komt deze uit Keulen en het Parfumhuis 4711 is te bezichtigen. Als u wilt, kunt u ook nog een bootstocht over de Rijn maken. Boek vandaag nog uw vlucht naar Keulen met Lufthansa en profiteer van de lage prijzen.

Weer in Keulen

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  21°C
  /
  13°C
 • Zaterdag
  Weer Zaterdag
  22°C
  /
  13°C
 • Zondag
  Weer Zondag
  20°C
  /
  13°C
 • Maandag
  Weer Maandag
  18°C
  /
  13°C

Meer vluchten naar Germany

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Keulen, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Keulen met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Keulen goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.